foto1.jpg foto2.jpg foto3.jpg

Goese Mixed Hockey Club

De mooiste hockeyclub van Zeeland

 

Clubtenue en materialen

Wedstrijdtenue
Als je wedstrijden speelt bij GMHC dan moet je een clubtenue aan. Dit tenue bestaat uit een wit met rood shirt, rode broek en rode sokken van het hockeymerk Reece, allen met ons clublogo erop. Het wedstrijdtenue kun je aanschaffen bij onze kledingleverancier, Intersport Goes óf via onze webshop; https://clubs.reeceaustralia.com/nl/gmhc-goes. Als je geen clubtenue hebt mag je officieel volgens de KNHB-regels niet deelnemen aan wedstrijden dus zorg dat je dit altijd bij je hebt.

kleding dames GMHC kleding heren GMHC


Clubtrainingspakken en hooded sweaters
Er zijn ook speciale clubtrainingspakken en hooded sweaters beschikbaar bij Intersport. Het clubtrainingspak bestaat uit een rode Reece jas met donkerblauwe broek. De hooded sweater is ook van Reece en wit met rood clublogo.

Sponsoren en gebruik clublogo
Als je een team wilt sponsoren neem dan contact op met het bestuur voor de sponsorvoorwaarden. Belangrijk om te weten is dat het gebruik van het clublogo exclusief is voorbehouden aan kledingleverancier Intersport en onderdeel is van Intersport een sponsorcontract. Het gebruik van clublogo op kleding die niet is aangeschaft via  is daarom niet toegestaan. Gezien sponsorbelangen van de club vertrouwen we op je begrip hiervoor. Verder willen we graag uniformiteit nastreven als club, dus als je trainingspakken voor een team wilt sponsoren dan kunnen dit alleen de clubtrainingspakken zijn.

Keepersmaterialen
De club voorziet iedere keeper van de juiste uitrusting. Wij verzoeken hier zorvuldig mee om te gaan omdat een keepersoutfit kostbaar is.

Overige materialen
We adviseren dringend om gebitsbescherming te dragen tijdens het spelen. De coach zal proberen hierop te letten maar kan dit uiteraard niet altijd in de gaten houden. Je bent als ouder zelf verantwoordelijk om je kind ervoor te zorgen dat je kind een gebitsbeschermer draagt en niet kan spelen/trainen als het die niet bij zich heeft. De club is niet aansprakelijk voor ongevallen als gevolg van het niet dragen van bescherming. Scheenbeschermers zijn verplicht volgens KNHB regels.

Voor het spelen moet iedereen beschikken over hockeyschoenen. Dit zijn schoenen geschikt voor kunstgras. Er is hier veel keus in. Evenzoveel keuze is er in hockeysticks. Laat je dus goed voorlichten en koop niet de eerste de beste materialen.  

Contact

Adres
Sportpark Het Schenge
Geldeloozepad 5d
4463 AD Goes

Postadres
Westhavendijk 70
4475AE, Wilhelminadorp

Sponsoren