foto1.jpg foto2.jpg foto3.jpg

Goese Mixed Hockey Club

De mooiste hockeyclub van Zeeland

 
Terug

Persoonsgegevens en beeldmateriaal

Nieuws afbeelding 8-6

Persoonsgegevens

GMHC Hockeygoes heeft van u persoonsgegevens en verwerkt deze verantwoordelijk en zorgvuldig. Wij hebben als vereniging een AVG-verklaring van de ‘Stichting AVG- verklaringen voor sportverenigingen’ die samenwerkt met de KNHB.  Onze ledenadministatie verloopt via ‘LISA’ en met hen is een overeenkomst gesloten dat ook zij zorgvuldig en verantwoordelijk met de persoonsgegevens van onze leden omgaan en dat deze niet met derden worden gedeeld. Via de website kunt u als lid van GMHC Hockeygoes, bij het tabje ‘mijn gmhc’, exact zien welke informatie wij van u als lid hebben en kunt u deze ook zelf wijzigen indien nodig. In datzelfde ‘mijn gmhc’ staat ook het document van onze privacy verklaring als geheel. Daarin leest u ook dat GMHC persoonsgegevens mag verwerken voor een rechtmatig doel, een gerechtvaardigd belang, zoals overzichten van team-indelingen, trainers etc.

Beeldmateriaal

Tijdens wedstrijden, trainingen, andere hockey-gerelateerde en sociale activiteiten bij GMHC worden regelmatig foto’s/filmpjes gemaakt van acties en sfeerbeelden waarop leden van GMHC, leden van andere verenigingen of bezoekers staan afgebeeld. Deze beelden kunnen op de website, app of officiële sociale media van de gehele club kunnen verschijnen. Indien de gebruiker hiertegen bezwaar heeft kan hij/zij contact opnemen via [email protected]. Betreffend beeldmateriaal zal dan worden verwijderd.

 Daarnaast willen we er op wijzen dat eigen team-uitingen op accounts van facebook/Instagram/whatsappgroepen etc niet onder verantwoordelijkheid van de club vallen, maar onder de beheerder van desbetreffende account. We willen jullie dan ook dringend verzoeken daar net zo zorgvuldig en verantwoordelijk mee om te gaan

Gerelateerde nieuwsberichten

Save the date: 23 juni Familie-hockeytoernooi

Contact

Adres
Sportpark Het Schenge
Geldeloozepad 5d
4463 AD Goes

Postadres
Westhavendijk 70
4475AE, Wilhelminadorp

Sponsoren